Jouw concrete gids voor succesvol ondernemerschap!

stars2 free img 1 1 1 1.png
boek 20 KMO Problemen

Ontdek de kracht en expertise van An Vermeulen’s ondernemerschap in “20 Problemen en Oplossingen van KMO’s”.

Als  businessmentor en high performance coach leidt ze bedrijven regelrecht naar succes met gedurfde inzichten en acties. Een praktische gids voor ondernemers, bedrijfsleiders en teams.

auteur

OVER DE AUTEUR

An Vermeulen

Als succesvol onderneemster en ervaren business mentor van haar coachings-en adviesbedrijf Yarlini, heeft zij honderden ondernemers, bedrijfsleiders en KMO’s begeleid op hun reis naar succes. Nu deelt ze haar kennis en ervaring met een groter publiek, en dit boek is het resultaat van die ambitie.
In haar rol als no-nonsense businesscoach en bedrijfsmentor, heeft An gezien welke uitdagingen KMO’s dagelijks tegenkomen. Van cashflow problemen tot operationele inefficiëntie, van het vinden van financiering tot het creëren van een positieve bedrijfscultuur . Zij kent als geen ander de obstakels waarmee ondernemers geconfronteerd worden.

 

"In dit boek neem ik je mee door 20 veelvoorkomende problemen waar KMO's mee te maken krijgen, en nog belangrijker, ik bied praktische oplossingen die je kunt implementeren om deze uitdagingen te overwinnen".

An

stars2 free img 1 1 1 1.png

20 KMO PROBLEMEN & OPLOSSINGEN

boek product v1

jouw sleutel tot het overwinnen van uitdagingen en het creëren van duurzaam succes.